usuari 
passwd 
        

INFANTIL

Arròs tres delícies (blat de moro, pernil dolç i truita francesa)
Hamburguesa de vedella amb tomàquet
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

De Llar 2 a P5 divendres ens disfressem"

Ens disfressem!!
> divendres 24 de febrer
Ens disfressem!!

Benvolgudes famílies,

Com en anys anteriors, hem pensat celebrar el dia de les disfresses, una ocasió perquè els nens i nenes de diferents cursos estiguin junts i fem comunitat.

Ho celebrarem el dia 24 de febrer i hem pensat que portin de casa algun complement o disfressa senzilla que es puguin posar a l'escola amb facilitat. Us demanem, sobretot, que no compreu res i que no suposi cap despesa especial per a la família; que portin alguna cosa que tingueu per casa i que es pugui posar sobre del xandall d'uniforme (un nas de pallasso, una diadema, un tutú o qualsevol altra cosa). Us agrairíem que evitessiu les espases o complements bèl·lics.

Si alguna família no té cap disfressa, al col·legi tindrem alguns per a compartir.


Apreciadas familias,

Como en años anteriores, este viernes celebraremos el días de los disfraces, una ocasión para que los niños y niñas de distintos cursos estén juntos y hagamos comunidad.

Lo celebraremos el día 24 de febrero y hemos pensado que traigan de casa algún complemento o disfraz sencillo que se puedan poner en la escuela con facilidad. Os pedimos, sobre todo, que no compréis nada y que no suponga ningún gasto especial para la familia; que traigan alguna cosa que tengáis por casa y que se pueda poner encima del chándal de uniforme (una nariz de payaso, una diadema, un tutú o cualquier otra cosa). Os agradeceríamos que evitarais las espadas o complementos bélicos.

Si alguna familia no tiene ningún disfraz, en el colegio tendremos algunos para compartir.|