usuari 
passwd 
        

INFANTIL

Cigrons estofats
Cuixetes de pollastre rostides amb xampinyons
Iogurt

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Participa!"

Concurs Opis
> dimecres 15 de febrer
Concurs Opis

Participa al concurs!

Des de l’Escola hem endegat una campanya per donar-nos a conèixer a la nostra ciutat.  Per aquest motiu us proposem la vostra participació en un concurs adreçat a totes les famílies de l’escola. Així doncs, durant les properes setmanes, i en punts diferents de Sant Cugat, apareixerà aquest anunci. 

Es tracta de fer-se una fotografia o un selfie i publicar-les a través d’Instagram amb el hashtag #concursfotoslalarga i etiquetat amb @lafargainfantil.

Guanyarà la fotografia que tingui més likes. El premi consisteix en un sopar per al matrimoni guanyador a un conegut restaurant.

Esperem la vostra participació!!!


Desde La Farga Infantil hemos empezado una campaña para darnos a conocer en nuestra ciudad. Por este motivo os proponemos vuestra participación en un concurso dirigido a todas las familias del colegio. De esta forma, durante las próximas semanas, y en puntos diferentes de Sant Cugat, aparecerá este anuncio. 

Se trata de hacerse una fotografía o una selfie y públicarla a través de Instagram con el hashtag #concursfotoslafarga y etiquetado con @lafargainfantil.

Ganará la fotografía que tenga más likes.
El premio consiste en una cena para el matrimonio ganador en un conocido
restaurante.
¡Esperamos vuestra participación!


|