usuari 
passwd 
        

INFANTIL

Crema de pastanaga
Truita de patates amb amanida de tomàquet i olives
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Formació per a pares"

AMPA La Farga - Estimar-nos per estimar-los
> dijous 23 de febrer
AMPA La Farga - Estimar-nos per estimar-los

Estimades famílies,

Com ja sabeu des del col·legi i des de l'AMPA duem a terme diverses iniciatives en l'àmbit de la formació. Pensem que un tema sobre el que mai es fa prou incidència és el de l'amor i molt especialment l'amor a les nostres famílies. L'amor entre els pares és el pilar que sostindrà les nostres famílies, ens farà més feliços i serà escola per als nostres fills.

Per això us volem animar a fer un petit curs de tres sessions l'objectiu del qual és aconseguir relacions matrimonials que siguin "una forma especial d'amistat personal" on es comparteix tot: afecte, tendresa, relacions sexuals, comunicació interpersonal etc.

El curs és composa de 3 sessions i a més a més s'anirà entregant documentació per a que la treballeu en parella entre sessions. El cost del curs serà íntegrament assumit per l'AMPA. El calendari previst és:

- 1ª sessió (*) : 9 Febrer ESTIMAR-SE: PERSONA, AUTOESTIMA, ALTERITAT (Dra. Montserrat Rutllant).
- 2ª sessió: 16 de Febrer ESTIMAR L'ALTRE: AMOR CONJUGAL (Dr Fernando Trullols)
- 3ª sessió: 23 de Febrer ESTIMAR ALS ALTRES (Sra Esperança Coll)

Lloc i hora: Escola Infantil La Farga:20:30h.

(*)La primera sessió l'hem fet coincidir amb 1 reunió de pares, concretament de Llar d'Infants i P3, encara que a les sessions TOTS els pares hi esteu convidats.

Pensem que és una bona ocasió per crèixer en l'amor!

Us hi esperem a tots!!

Si us plau ompleneu el següent formulari per apuntar-vos ja que és important pels organitzadors saber quants matrimonis vindran per preparar el material

APUNTEU-VOS AQUÍ


Queridas familias,

Como ya sabéis desde el colegio y desde el AMPA llevamos a cabo diversas iniciativas en el ámbito de la formación.
Pensamos que un tema importante es el amor y muy especialmente el amor a nuestras familias. El amor entre los padres es el pilar que sostendrá nuestras familias, nos hará más felices y será escuela para nuestros hijos.

Por eso os queremos animar a hacer un pequeño curso de tres sesiones cuyo objetivo es conseguir relaciones matrimoniales que sean "una forma especial de amistad personal" donde se comparte todo: afecto, ternura, relaciones sexuales, comunicación interpersonal etc.

El curso se compone de 3 sesiones y además se irá entregando documentación para que se trabaje en pareja entre sesiones. El coste del curso será íntegramente asumido por el AMPA. El calendario previsto es:

- 1ª sesión (*): 9 Febrero QUERERSE: PERSONA, AUTOESTIMA, ALTERIDAD (Dra. Montserrat Rutllant)
- 2ª sesión: 16 de Febrero AMAR AL OTRO: AMOR CONYUGAL (Dr. Fernando Trullols)
- 3ª sesión: 23 de Febrero AMAR A LOS OTROS (Sra Esperanza Coll)

Lugar y hora: Escola Infantil La Farga a las 20:30

(*) La primera sesión la hemos hecho coincidir con 1 reunión de padres, concretamente de Llar d'Infants y P3 aunque en las sesiones TODOS los padres estáis invitados

Pensamos que es una buena ocasión para crecer en el amor!

Os esperamos a todos !!

Por favor rellenad el siguiente formulario para apuntaros ya que es importante para los organizadores saber cuántos matrimonios vendrán para preparar el material

APUNTAROS AQUÍ

|