usuari 
passwd 
        

INFANTIL

Arròs tres delícies (blat de moro, pernil dolç i truita francesa)
Hamburguesa de vedella amb tomàquet
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Forum literari per a mares
> divendres 17 de febrer ( 15:45 )
Forum literari per a mares

Fòrum literari

La propera trobada del fòrum serà el 17  de febrer a les 15.45 al menjador de professores. Parlarem de la novel·la: "En lugar seguro" de Wallace Stegner. 

Els protagonistes són dos matrimonis de professors universitaris que coincideixen a Madison, Wisconsin, en una petita universitat on lluiten per consolidar les seves respectives carreres. Entre ells sorgeix una forta i generosa amistat que dura tota la vida: les alegries, les penes, les il·lusions i també els somnis per complir; però per sobre del relat dels fets batega una profunda reflexió sobre l'amor i l'amistat.

En aquest enllaç podreu "tafanejar" una mica sobre el llibre: Aquí

 Nota: No és imprescindible haver llegit o acabat el llibre, ens agradarà igualment escoltar les vostres opinions sobre d'altres lectures.

Fórum literario

El próximo encuentro del Fórum lo tendremos el 17 de febrero  las 15.45 en el comedor de profesoras. La novela que comentaremos: "En lugar seguro" de Wallace Stegner. 

Los protagonistas son dos matrimonios de profesores universitarios que coinciden en Madison, Wisconsin, en una pequeña universidad donde luchan por consolidar sus respectivas carreras. Entre ellos surge una fuerte y generosa amistad que dura toda su vida: las alegrías, las penas, las ilusiones y también los sueños que quedaron por cumplir; pero por encima del relato de los hechos late una profunda reflexión sobre el amor y la amistad

En este enlace podréis "curiosear" algo sobre el libro y la historia que nos cuenta: Aquí

Nota: No es imprescindible haber leído o terminado el libro, nos gustará igualmente escuchar sus opiniones sobre otros lecturas.


|