usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Inscripcions: a secretaria del col·legi (977-547033)"

Romiatge de les famílies al Santuari de Montserrat
capellania
27.05.2015
Romiatge de les famílies al Santuari de Montserrat

El proper dissabte 30 de maig, us esperem a Montserrat!! Hem començat a organitzar autocars per el romiatge de famílias i poder assistir a la Missa solemne*.


9:30h: Sortida autocar , des de Reus. Parc S. Jordi. Al costat del Centre de jubilats de La Caixa.

9:30h: Sortida autocar , des de Tarragona . Plaça Imperial Tarraco. Al costat del Kiosk.

10:00h : Sortida autocar , des d´Aura

Dinar: Cada família ha de portar el seu “pícnic”

16:30: *Missa d'acció de gràcies per la Beatificació de D. Álvaro

18:00h : És l´hora aprox. prevista de sortida de Montserrat.

Preu: 10 euros adults/ 5 euros nens/ 30 euros família nombrosa


*La Missa solemne en la primera festa del beat Àlvar del Portillo, beatificat el passat 27 de setembre de 2014, serà el proper 30 de maig a les 16.30 h a l'esplanada de les places de Santa Maria del Monestir de Montserrat, on hi haurà 2.500 cadires. Presidirà l'eucaristia el P. Abat Josep M. Soler. Hi concelebraran el vicari de l'Opus Dei a Catalunya, Dr. Antoni Pujals, i una trentena de preveres.

Hi haurà confessions des de les 15.30 h al claustre gòtic, al costat del Centre de Coordinació Pastoral. Per a aquests esdeveniments, l'Abadia de Montserrat disposa d'un servei de seguretat i de primers auxilis. També hi haurà un punt d'informació.

És important venir adequadament preparats per protegir-se del sol i la calor amb aigua, gorres o protecció, ja que estarem a l'aire lliure.

Els que vindrem en autocar, podrem pujar fins a dalt

Cal tenir en compte que els dissabtes del mes de maig hi ha molta gent d'arreu que puja a Montserrat. De fet, el pàrquing del Santuari queda ple des de primera hora del matí.

Els autocars que portarem des d´Aura tenen previst arribar fins a dalt i portaran una acreditació. Podran pujar i accedir fins a la Plaça dels Apòstols on podrem baixar. En acabar la Missa, podran recollir en aquell mateix punt a les persones per al viatge de tornada. Aparcaran fora del recinte de Montserrat.

Els que veniu en cotxe particular: instruccions degut a la suspensió del cremallera

El dissabte 30 de maig s'ha suspès el servei del Cremallera de Montserrat de 16 h a 20 h per una vaga dels treballadors. El darrer cremallera de pujada i baixada sortirà a les 16.15 h. Es recomana fer ús dels autocars com a mitjà de transport. També es podrà pujar amb vehicles particulars.

a) De les 14 h a les 16 h els cotxes podran accedir fins a la rotonda de l'Escolania on podran baixar els ocupants. Després, el conductor/a haurà d'anar a l'aparcament previst al Monestir de Santa Cecília (carretera de Can Massana).

b) Des des de les 14 h i fins a les 16 h hi haurà un servei de busos-llançadora per als conductors/es dels cotxes particulars des del Monestir de Santa Cecília i fins a la rotonda de l'Escolania.

c) Un cop acabada la Missa, des de les 18.30 h a les 20.30 h, hi haurà el mateix servei a la inversa només per als conductors/es que podran recollir el cotxe i acostar-se fins al recinte del Santuari i fer ús de les places d'aparcament que es trobin lliures.

d) Les dues sortides del Santuari seran gratuïtes per aquests cotxes.

e) Hauran de portar l'acreditació en un lloc visible del cotxe.

Es pot descarregar en formar pdf a la web: http://opusdei.cat/ca-es/article/montserrat/

f) Caldrà seguir aquestes indicacions i les que puguin assenyalar els organitzadors.

Seguiment en directe

La celebració es retransmetrà en directe per internet a través de la web del servei de comunicació de Montserrat (ajuda per android i tablets) i la pàgina opusdei.cat.


galeria de fotos
  • Romiatge de les famílies al Santuari de Montserrat
|