usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Educar és comunicar-se. El logo recull l'estil propi del col·legi: a cada alumne se l'educa personalment."

Una nova empenta, una nova imatge
INSTITUCIÓ
01.04.2011
Una nova empenta, una nova imatge

Els col·legis dInstitució Familiar dEducació estrenem una nova imatge corporativa, coincidint amb lestrena daquest nou web. Ens posem al dia contínuament en educació i ho fem també en aquest instrument al vostre servei.

Aviat fara un any que vam celebrar els 40 anys de la Institució Familiar d’Educació. La crisi dels 40 ens va agafr amb ganes de treballar, de créixer i de millorar. Avancem plegats. Per això vam endegar una proposta de renovació i de millora, que vam anomenar Institució 2.0: Treball cooperatiu, intel·ligències múltiples, projecte atrium, anglès, projecte professional del professorat, currículum humanista, coneixement compartit… Tot allò que ens il·lusiona i ens fa avançar. Institució Familiar d’Educació, a més a més, ha crescut per la incorporació d’Aixa i Llaüt, dues escoles noves, de Mallorca. Creixem, millorem  i ens renovem!

També visualment ens renovem i posem en el centre del nostre missatge el que ens és més essencial: L’educació personalitzada a través sobretot de la preceptuació. Els pares són els principals educadors. Ens proposem col·laborar amb ells en la tasca importantíssima d’educar el fills. Les reunions de pares i mares, les activitats de formació i, sobretot, les converses amb els preceptors i les preceptores dels fills són l’instrument que posem a la seva disposició. Cada alumne és únic i es mereix que l’ajudem a créixer personalment, un a un. El símbol de la Institució Familiar d’Educació i del col·legi és una al·legoria del creixement de l’alumne a través del tracte personalitzat, de la conversa cordial amb el preceptor, del diàleg amb cada professor o professora. 

Estrenem web. Hem renovat totalment aquest instrument tan important de comunicació entre tots plegats perquè hi trobeu sempre allò que cerqueu. Volem que sigui més dinàmica, més atractiva, més moderna. Us parlarem amb paraules, però us parlarem molt més amb imatges, amb fotografies més grans i amb vídeos.

Però en plena crisi es pot fer aquest esforç? La crisi és una oportunitat de donar un pas endavant! A més, hem  mirat amb lupa cada despesa. No hem fet res que abans no fèiem. Tot buscant una professionalitat més gran i un millor servei als alumnes i a les famílies.

|