usuari 
passwd 
        

tallarines amb carn picada i formatge
Nuggets amb enciam, tomàquet i tonyina
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Els nois i noies, viatgen acompanyats d’un tutor i una tutora, respectivament, que els atendrà al ll"

Programa Irlanda
projectes
31.01.2013
Programa Irlanda

Des de fa anys els alumnes de 6è d’EPRI i 1r d’ESO dels col·legis d’Institució tenen la possibilitat de cursar un dels trimestres escolars a Irlanda, convivint amb una família nativa i estudiant a un col·legi a Dublin.


El “Programa Irlanda” facilita als nois i noies que hi participen un coneixement i perfeccionament de l’anglès amb un sistema d’eficàcia assegurada: l’alumne assisteix a classe a un col·legi irlandès i viu amb una família nativa, moltes hores al dia on el seu idioma vehicular serà exclusivament l’anglès.

Aquest programa està pensat per alumnes amb un bon nivell acadèmic – especialment d’anglès- i un grau de maduresa adequat a la seva edat. És un programa exigent, on l’alumne/a a més d’estudiar i fer els deures dels col·legis irlandesos també ha de seguir la programació d’algunes assignatures (Llengua espanyola i catalana, Matemàtiques, Coneixement del Medi...) per poder incorporar-se a la recta final del curs amb total garantia.Els nois i noies, viatgen acompanyats d’un tutor i una tutora, respectivament, que els atendrà al llarg de tota la seva estada a Dublín i els farà un seguiment individualitzat. Per les tardes, o els dissabtes, els alumnes es reuneixen amb el tutor/a per treballar les diferents assignatures i perfeccionar l’anglès. A més, compten amb el suport d’un grup de professors/es que els donen un recolzament més específic durant els primers dies, a mitjans i a finals de la seva estada.

Pel que fa a l’aprenentatge de l’anglès, al principi s’incideix més en l’aspecte més col·loquial (listening i speaking) i més endavant es prepara específicament el Programa de Test Interactive English. Aquesta certificació, reconeguda per diferents països de la Unió Europea, s’estructura en graus i s’obté superant les proves d’escriptura i de parla de l’anglès.

Però no tot és treball i estudi, els caps de setmana s’organitzen diferents activitats complementàries de caràcter lúdic per a nois i per a noies com excursions, activitats esportives, gimcanes...

|