usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Responem a les preguntes de les mares"

Mamimasterclass: curs exprés per a mares inquietes
educació infantil
25.04.2014
Mamimasterclass: curs exprés per a mares inquietes

“Mami masterclass” és un curs de cinc sessions en el qual procurarem resoldre les preguntes, els dubtes i les inquietuds que de ben segur t'han sorgit durant aquesta meravellosa nova etapa de la teva vida.

Si estàs embarassada o acabes de ser mare, t'interessa! Et proposem cinc sessions en què diferents professionals t'explicaran amb detall tot allò que et cal saber sobre aspectes relacionats amb la maternitat i la criança. Els especialistes podran resoldre't tots aquells dubtes que se't plantegen en aquesta etapa.

Serà un moment únic en què tu i el teu fill podreu assistir plegats a les sessions i compartir una estoneta amb d'altres mares i els seus nadons.

Per matricular-se en el curs és necessari enviar un correu electrònic a mtresserras@aura-net.org, o bé pots trucar-nos al 977-547033.

A més, la inscripció al curs inclou una canastreta amb material per poder posar en pràctica a casa el que hem après a les sessions.


“Mami master class” curs exprés per a mares inquietes

A ser mare se n'aprèn sent-ne, però... si et descobreixen noves experiències, molt millor!

Ets una mare inquieta i amb ganes d'aprendre...? No pots faltar!

Dirigit a mares embarassades i a mares amb el seu nadó  (menors de 18 mesos).

 

Dimecres, 7 de maig de 2014 a les 10.00 h a l' Edifici d'Educació Infantil Sotavent 1d'Aura

Veo, veo...! Importància del joc i del desenvolupament visual del nadó, amb  Mercedes Tresserras i Elisa Velasco.

Els petits assoleixen els seus primers aprenentatges a partir de l'experimentació i del contacte directe amb diferents estímuls. El joc és una eina perfecta! En aquesta sessió coneixeràs quins són, per a cada edat, els jocs més adients per poder potenciar el seu desenvolupament.

L'Elisa ens explicarà d'una manera entenedora i pràctica com es desenvolupa el sentit  de la vista i com hem de tenir-ne cura.


Mercedes Tresserras és psicopedagoga i pedagoga per la Universitat de Navarra.  Mestra d'Educació Infantil i Primària per la Universitat Complutense de Madrid. Actualment, Coordinadora de Llar d'Infants i d'Educació Infantil del col·legi Aura.

Elisa Velasco és diplomada en Òptica i Optometria. Postgrau en optometria pediàtrica i especialitzada en contactologia per la UPC. Postgrau especialització en TDAH, transtorns d'aprenentatge i la conducta. Màster en optometria i ciències de la visió per la UPC. Directora del centre òptic i auditiu Velasco de Tarragona i Barcelona. 


Dimecres, 14 de maig de 2014 a les 10.00 h a l'Edifici d'Educació Infantil Sotavent 1 d'Aura

Mmmma...ma! El llenguatge a l'etapa prelingüística, amb Ana Civit.


Del balbuceig del nadó a la primera paraula. L'Ana t'explicarà les diferents fases en l'adquisició del llenguatge i com pots estimular aquest procés tan màgic!


Anna Civit és pedagoga i logopeda. Codirectora del Centre Thaïs,SLP. Vocal d'Educació del Col.legi de logopedes de Catalunya (CLC). Amb anterioritat: degana del CLC durant 14 anys i presidenta del Consejo General de Colegios de Logopedas de España CGCL, fins al mes de gener de 2014.


Divendres, 23 de maig a les 15.15 h a l'Edifici d'Educació Infantil Sotavent 1, Sala Psicomotricitat d'Aura

Massatge infantil i el vincle afectiu: la salut emocional del nadó amb Ana Ramos i Gema Benítez


Com pots ajudar el teu nadó a crear vincles afectius? Fer-ho l’ajudarà a tenir una bona salut emocional, una personalitat ferma, bona autoestima i a relacionar-se amb el món d’una forma positiva. La Gema et donarà les claus per aconseguir-ho!

En aquest taller l'Ana t’ensenyarà les tècniques i els beneficis del massatge infantil que et serviran per reforçar el vincle amb el teu nadó de forma afectiva i enriquidora.


 Gema Benítez és psicologa per la URV. Màster en teràpia familiar per la UAB i  diplomada en psicotraumatologia. Actualment, exerceix al Centre de Desenvolupament Infantil i d'Atenció Precoç (CDIAP) del Baix Camp i Priorat.

Ana Ramos és psicologa per la URV. Postgrau en “Formació en psicomotricitat preventiva i d’ajut” per la URV. Curs de formació bàsica en teràpia familiar. Certificat d’educadora de massatge infantil, per AEMI i IAIM. Màster en atenció precoç i família per la URL. Practitioner en Programació Neurolingüística per la Proudfoot School of Hypnosis & Psychotherapy. Actualment, exerceix al Centre de Desenvolupament Infantil i d'Atenció Precoç (CDIAP) del Baix Camp i Priorat.


* Material que s’ha de portar: un canviador, una tovallola gran, una muda per al petit i bolquers.

  

Dimecres, 28 de maig de 2014 a les 10.00h  a l'Edifici d'Educació Infantil Sotavent 1

Salut a casa: alimentació saludable, cures bàsiques i primers auxilis amb Susana Hernández.


Aquesta serà una sessió teòrica-pràctica en què la Susana t’explicarà el desenvolupament del petit i et donarà consells de com adquirir uns bons hàbits alimentaris. A més a més, d'una manera més pràctica, ens ensenyarà com cal prevenir o actuar davant possibles accidents infantils a la nostra llar.

Susana Hernández és diplomada en infermeria per l’Escola Universitària d’Infermeria Verge de la Cinta de Tortosa i màster en ciències de la infermeria per la Universitat Rovira i Virgili. Actualment, exerceix a la planta de pediatria de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.


Dimecres, 4 de juny 2014 a les 10.00h. Reus Deportiu, zona d'aigua

A l’aigua! L’estimulació psicomotriu del nadó amb Maribel García.

La natació és una de les activitats esportives més completes i recomanades pels seus nombrosos beneficis. Nedar potencia tant els aspectes físics com els psicològics. Aquesta sessió d'activitats psicomotrius a l'aigua la podràs realitzar amb el teu petit i acompanyada per una monitora que t’explicarà les tècniques per realitzar la primera capbussada amb èxit.

Maribel García és tècnica especialista en natació amb nadons i coordinadora d'activitats d'aigua del Reus Deportiu.


INSCRIPCIÓ

A secretaria del col·legi Aura

Trucant al tel. 977547033

E-mail: mtresserras@aura-net.org 

* Places limitades


IMPORT

40 euros el curs sencer

10 euros la sessió

El curs complet inclou una canastreta

 

CONTACTE

Aura

Crta. Tarragona-Reus, s/n

43110 La Canonja (Tarragona)

www.institucio.org/aura

E-mail: mtresserras@aura-net.orggaleria de fotos
  • Mamimasterclass: curs exprés per a mares inquietes
  • Mamimasterclass: curs exprés per a mares inquietes
|