usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Aprenem a la granja-escola, a l'hort i al museu d'antiguitats!"

Els alumnes de 3 anys visiten la Granja
educació infantil
01.04.2014
Els alumnes de 3 anys visiten la Granja

El passat dia 26 de març, els alumnes d'EI-3 vàrem fer una sortida cultural a la granja-escola “Un dia de granja”. El dia va estar ple d'activitats i no vam parar ni un sol moment!!

Va ser una experiència molt divertida i on tots els nens de la classe de dofins, tortugues i aneguets pogueren veure i relacionar molts dels continguts d'aprenentatge treballats a l'aula referents als animals de la granja i el seu entorn.

 

En arribar vam fer un recorregut guiat per tota la granja i ens van explicar les característiques principals de cadascun dels diferents animals. Tots els alumnes van poder veure, tocar, entrar als seus estables, donar-los de menjar... als cangurs, la vaca, les ovelles, les cabretes, les gallines, els galls, els pollets, els conills, els cavalls, les oques, els porquets...

 

També vam tenir la sorpresa d'entrar a veure una incovadora d'ous i amb una llanterna especial vam poder observar el que hi havia a dins. Després vam anar a l'hort i ens van regalar un cigró que el vam plantar en un got per dur-lo a casa. Tot seguit, vam poder fer el nostre propi pa i coure'l en un forn de llenya i ens va quedar boníssim!!!

 

Vam fer una volta amb carro amb la ruqueta anomenada Margarita i al museu de les antiguitats vam poder comparar com vivien els nostres avantpassats. Per acabar vam reciclar i llençar els objectes als llocs corresponents.

 

Ha estat una sortida molt enriquidora, un dia ple d'activitats emocionants i creatives!

Teniu la resta de les fotografies a la pàgina de Facebook de Col·legi Aura. Per accedir-hi només cal que feu click a la icona de Facebook que hi ha a l'esquerra de la nostra web, sota la paraula SEGUEIX-NOS. Podeu accedir a la pàgina encara que no tingueu Facebook personal.


|