usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Gran esforç de Secundària en el Concert Solidari 2014"

Harambee: Tots junts per Àfrica
Alumnes
01.05.2014
Harambee: Tots junts per Àfrica

Ahir va tenir lloc el Concert Solidari. Les alumnes de Secundària s'hi han abocat per tal que fos el què va ser, un gran èxit.

Les alumnes i les professores ja portaven molts dies preparant aquest Concert. Les cantants, tant les alumnes com les mares, perfeccionant-ho tot en els darrers assaigs sota la direcció de la Joana Vidal. Es va notar aquesta dedicació i van cantar com mai, amb l'expert acompanyament al piano de la Sonia Romanos. No van faltar uns animats balls africans molt ben coreografiats per Marie Anne Cazanave.

També s'havien realitzat a totes les classes de la ESO explicacions de les iniciatives socials promogudes per Álvaro del Portillo. Moltes d'elles van ser a Àfrica, i per això el comitè que prepara la seva Beatificació va decidir que els donatius dels peregrins que hi assisteixin i els de moltes persones que s'hi voldran afegir siguin per iniciatives d'Harambee que ell va impulsar. Aura s'ha unit a aquesta iniciativa i al Concert es van poder veure algun dels reportatges el·laborats per les alumnes. La resta de treballs s'aniran exposant a Aura perquè tots en poguem gaudir.

Juntament amb el Concert hi havia un Mercadet Solidari de materials creats per les alumnes. Els punts de llibre, els llaços, les polseretes i les joies van agradar molt i també les llaminadures...

I no oblidem les hostesses de 4t d'ESO, disposades a fer qualsevol tasca, i les dues presentadores de 2n BAT: Xènia i Conchita. Ho van fer molt bé.

Harambee significa tots units i així es va viure ahir. Tots, mares i pares (que van omplir el menjador d'Aura), professores, personal d'Aura, alumnes...units per una bona causa.

Teniu la resta de les fotografies a la pàgina de Facebook de Col·legi Aura. Per accedir-hi només cal que feu click a la icona de Facebook que hi ha a l'esquerra de la nostra web, sota la paraula SEGUEIX-NOS. Podeu accedir a la pàgina encara que no tingueu Facebook personal.


|