usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Reconeixement a la seva dilatada dedicació"

Maite Malo rep una Distinció Auriga Fuscus 2012
Alumnes
08.10.2012
Maite Malo rep una Distinció Auriga Fuscus 2012

El divendres 5 d’octubre li va estar atorgada una Distinció Auriga Fuscus 2012, a proposta del Consell Esportiu del Tarragonès, a la professora Maite Malo per la seva dilatada dedicació com a coordinadora de les activitats esportives d'Aura

El divendres 5 doctubre li va estar atorgada una Distinció Auriga Fuscus 2012, a proposta del Consell Esportiu del Tarragonès, a la professora Maite Malo per la seva dilatada dedicació com a coordinadora de les activitats esportives d'Aura i per la seva predisposició que ha permès potenciar la col·laboració entre el col·legi i el Consell Esportiu.

 


Aquesta entrega es va fer en el transcurs dun acte on es va retre homenatge a esportistes i persones que han esmerçat esforços per lesport. Es volia valorar la tasca de moltes persones que treballen per lesport de escolar i de base, que mai és notícia, però que tant ajuda a leducació esportiva i humana del jovent.
Lacte va ser molt emotiu i el President del Consell Esportiu del Tarragonès, Sr. Raül Font-Quer, va dedicar unes sentides paraules a la Maite.

A través de la web dAntigues Alumnes ens han arribat i segueixen arribant felicitacions i reconeixements a la tasca de tants anys de la Maite.

 

 

 

 


galeria de fotos
  • Maite Malo rep una Distinció Auriga Fuscus 2012
|