usuari 
passwd 
        

Arrós amb verdures
Filet de lluç arrebossat amb enciam, tomàquet i olives
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Un nou curs amb nous objectius, noves il·lusions i moltes novetats !"

Comença el curs 2018-2019
13.09.2018
> dijous 13 de setembre
Comença el curs 2018-2019

Com cada any, hi haurà canvis que es presenten com una novetat característica del curs però aquest any serà més especial encara amb l'aplicació del nostre projecte educatiu Aude!

La preparació d'aquestes darreres setmanes arriba a la seva fi. Els alumnes ja tenen preparat el material escolar, els llibres, els uniformes i sobretot les ganes de començar un nou curs. A més, arriba el moment de saludar els amics, de comprovar quina serà l'aula durant aquest curs, conèixer i rebre algun nou company, les primeres classes...

Una etapa nova que comença té l'ingredient de la il·lusió, l'esperança de canviar per a millorar i de continuar l'aprenentatge. Segons les edats i les etapes educatives els objectius seran diferents: l'adquisició d'hàbits i valors, el domini de la lectura i de l'escriptura a l'educació Primària; el treball ben fet, l'esforç, l'educació de la voluntat, el coneixement de les diferents matèries a l'ESO; i la darrera etapa de formació a l'escola que viuran els alumnes de Batxillerat.

Bona sort i feliç curs 2018-2019!


|