usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

El projecte Júlia’s neix a Pineda al setembre de 2017 arran de la Júlia, una alumna de Primària que pateix Atàxia de Friedreich"

Aura es suma al Projecte Júlia’s
17.06.2018
Aura es suma al Projecte Júlia’s

Des de “Fes somriure”, l’escola solidària de Pineda (col.legi de Barcelona), ens han fet arribar aquesta iniciativa solidària: Aperitiu Musical solidari al Port de Tarragona per al recaptar fons pel Projecte Júlia’s aquest diumenge 17 de juny d’11h a

El projecte Júlia’s neix a Pineda al setembre de 2017 arran de la Júlia, una alumna de Primària que pateix Atàxia de Friedreich, una malaltia degenerativa que actualment no té cura i que a Espanya afecta a dia d'avui aproximadament 3.000 persones. L'Atàxia de Friedreich causa una degeneració progressiva del teixit nerviós de la medul·la espinal i dels nervis que controlen el moviment muscular dels braços i les cames.

El projecte té un doble objectiu: d'una banda, la construcció d'una aula d'atenció especialitzada per a la Júlia i per a totes les nostres alumnes que puguin necessitar-la. A més, volem contribuir econòmicament a la recerca d'un fàrmac contra la malaltia, sumant esforços amb l’Associació STOP-FA. Aura vol posar el seu gra de sorra per tal que s’aconseguexin els dos objectius, per això us animem que el diumenge 17 us passeu pel Port de Tarragona i feu extensiva la invitació a amics i coneguts.

L'entrada al recinte és gratuïta (vegeu plànol de la zona); per recolzar la causa solidària es podran comprar tickets de vermut i aperitiu per 2€ i 3€.

Moltes gràcies per avançat!

Imma Molas

Directora

http://www.pineda.es/julias

http://www.pineda.es/actualitat/v/ca/noticies/n2008/el-projecte-julias-arrenca-amb-for-a-a-pineda


|