usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

El 12 i 13 de feber"

3r d'ESO: Jornades de Formació
> dilluns 12 de febrer
3r d'ESO: Jornades de Formació

Els propers 12 i 13 de febrer tindran lloc les Jornades de Formació per a les alumnes de 3r d’ESO a Rodonyà (Tarragona) i a l'escola.

Com ja sabeu, l’in-PAT o pla de formació d’alumnes comprèn una sèrie d’activitats complementàries que presenten una oportunitat perquè les alumnes aprofundeixin en el continguts formatius específics de cada edat.

Una d’aquestes activitats són les Jornades de Formació que s’organitzen cada curs per a les alumnes de cursos superiors (3r, 4t ESO i 1r, 2n Bat). Es treballen amb diferent sessions i activitats totes les dimensions de la persona.

Aquestes Jornades tenen lloc fora del col·legi i les sessions són a càrrec de les tutores i preceptores de cada curs així com d’altres persones que recolzen la tasca de formació del col·legi. 

Com ja sabeu, són dos dies lectius, per tant les alumnes que no participin en aquesta activitat hauran d’assistir al col·legi i aprofitaran per repassar algunes assignatures. Si teniu algun dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

 

*L’horari és de 9.00 a 17.00 h els dos dies. El dia que va a Rodonyà, poden vestir sense uniforme.

|