usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

3r, 4t ESO i 2n BAT: Reunió per a pares
> dijous 25 de gener
3r, 4t ESO i 2n BAT: Reunió per a pares

El proper dijous 25 de gener a les 20.30 h tindrem la reunió trimestral dirigida a als pares d'ESO i BATXILLERAT.


20.30h Conferència “¿De qué depende el futuro profesional de tu hija?" a càrrec de Rosa Mª Peris Sirvent, doctora en Ciències de l'Educació, Màster en Neuropsicologia i Educació (UNIR), Màster en Educació per l'Institut Internazionale de Pedagoziavaig di Roma (UNAV) i Màster en Assessorament Educatiu Familiar pel Centre Universitari Villanueva.

 Us recordem que els pares de 3r tindreu una reunió previa informativa el dia 18 de gener i els de 4t d'ESO la tindreu el dia 1 de febrer. Als pares de 2n de Batxillerat se us avisarà més endavant per a la reunió d'aula.

 21.30 h Sopar fred


 

 Queridas familias:

El próximo jueves 25 de enero a las 20:30 h tendremos la reunión trimestral dirigida a a los padres de ESO y BACHILLERATO.

20.30h Conferencia “¿De qué depende el futuro profesional de tu hija?" a cargo de Rosa Mª Peris Sirvent, doctora en Ciencias de La Educación, Master en Neuropsicología y Educación (UNIR), Master en Educación por el Instituto Internazionale de Pedagozia di Roma (UNAV) y Master en Asesoramiento Educativo Familiar por el Centro Universitario Villanueva.

 Os recordamos que a los padres de 3º tendréis una reunión previa informativa el día 18 de enero y los de 4º de ESO la tendréis el día 1 de febrero. A los padres de 2º de Bachillerato se os avisará más adelante para la reunión de aula.

 21.30 h Cena fria


|