usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Un any més, Aura col·labora amb La Marató de TV3 que enguany recapta fons per la investigació de les malalties infeccioses."

Festa de Nadal 2017
> dissabte 16 de desembre
Festa de Nadal 2017

El proper dissabte dia 16 de desembre, tindrà lloc la festa de Nadal d'Educació Infantil i Primària al Palau de Congressos de Tarragona.

INFANTIL

 El proper dissabte dia 16 de desembre a les 10:30 hores, tindrà lloc la tradicional festa de Nadal d'Educació Infantil al Palau de Congressos de Tarragona. Tots els alumnes hauran de ser al Palau a les 10:00 hores a les zones corresponents de dins del Palau:

   

 • EI-3: Sala Genius (1r pis)

 • EI-4: al lateral del pati de butaques

 • EI-5: al pati de butaques, zona reservada a la part del darrere

   

Els alumnes faran les seves actuacions amb l’uniforme del col·legi. Cal recordar:

 • Pitxi escocès nenes/ pantaló gris els nens

 • Polo de màniga llarga vermell nenes/ grana nens

 • Jaqueta blau marí d'uniforme les nenes i els nens jersei blau marí

 • Mitges/mitjons de llana de color blau marí

 • Sabates blau marí o negre

 • Les nenes d'EI-3, EI-4 i EI-5 portaran un motiu nadalenc al cap que els posarem en arribar al Palau, per això, no cal que portin complements addicionals

   

Per aquest motiu i per facilitar que estigui en perfectes condicions, divendres dia 15 vindran al col·legi amb el xandall d'uniforme

 

FESTA DE NADAL D'EDUCACIÓ INFANTIL 2017/2018

 

HORA D'OBERTURA PORTES DEL PALAU

9:30h

HORA D'ENTREGA DE NENS A LES MESTRES

10:00h

HORA D'INICI DE LA FESTA

10:30h

VESTIMENTA DELS ALUMNES

Uniforme (els complements seran posats per les mestres)

ENTRADES

No n'hi haurà

TICKET PREPAGAMENT PARKING La Pedrera

A partir de dilluns 4 a Secretaria d'Aura (5euros)

IMPORTANT

Ganes de gaudir d'una estoneta junts per celebrar el naixement del nen Jesús!

 

PRIMÀRIA

 

El proper dissabte dia 16 de desembre, tindrà lloc la festa de Nadal de Primària al Palau de Congressos de Tarragona a les 12.00 del matí.

 

A les 11.30 ja podreu acompanyar les vostres filles. Les tutores les estaran esperant per situar-les al lloc assignat. Han de venir ja vestides per a la seva actuació. La roba d'abric la podeu guardar vosaltres. Està previst que la festa acabi cap a les 13.30h aproximadament.

 

Les alumnes estaran amb les seves tutores mentre duri la festa. En acabar, les alumnes 1r i 6è es quedaran a l’escenari per ser recollides i les de 2n a 5è ho faran al vestíbul d’entrada.

 

Us recordem que per motius de seguretat i d'organització cap nena que no actuï a la festa pot estar sola sense la vigilància dels seus pares o familiars, ni córrer per la sala o interrompre el bon funcionament d'una festa preparada amb tanta il·lusió per part de totes les vostres filles.

 

Prèviament hi haurà la festa de Nadal dels alumnes d' Educació Infantil. Els pares de Primària no podran accedir a la sala mentre no s'hagi acabat la seva festa. De igual manera no es podrà deixar el Palau fins que s’hagi acabat la festa.

 

Us informem també que durant el matí del dijous 14, anirem al Palau de Congressos per fer l'assaig general de l'actuació.

 

Més informació: http://www.institucio.org/aura/44350-aura-celebrara-un-any-mes-el-nadal-amb-una-gran-festa|