usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Recordeu que l’entrada a les classes serà per secretaria."

Ll-2: Festa de Nadal
> divendres 15 de desembre
Ll-2: Festa de Nadal

El proper divendres dia 15 de desembre, a les 16:15 hores, tindrà lloc la festa de Nadal de LL 2, a la sala polivalent de Sotavent II.

Els nens de Pandes i Ossets ens cantaran nadales i recitaran el poema de Nadal. Finalment berenarem a les aules corresponents.

Recordeu que l’entrada a les classes serà per secretaria.

Es prega que el dia de la festa de Nadal, els nens vagin vestits amb el xandall de l’escola.

Després de berenar podeu anar al menjador de Sotaven I, amb els vostres fills per saludar als patges enviats per Ser Majestats Reials.

Els dies 13, 14 i 15 de desembre tindrà lloc a la plaça de Sotavent el Mercat Solidari de Nadal.

Totes hem preparat amb molta il·lusió la festa de Nadal, i ens agradaria que féssiu extensiva la nostra invitació als avis, cosinet, tietes i d’altres famílies amigues que vulguin conèixer la nostra Llar.


El próximo viernes, día 15 de diciembre, a las 16:15 horas, tendrá lugar la fiesta de Navidad deLL2, en la Sala Polivalente de Sotavent II.

Los niños de Pandas y Ositos nos cantaran villancicos y recitaran el poema de Navidad. Finalmente merendaremos en las aulas correspondientes.

Recordar que la entrada a las clases será por secretaria.

Se ruega que el día de la fiesta de Navidad, los niños vayan vestidos con el chándal del colegio.

Después de merendar podréis ir al comedor de Sotaven I, con vuestros hijos para saludar a los pajes enviados por Sus Majestades Reales.

Los días 13, 14 i 15 de diciembre tendrá lugar en la plaza Sotavent el Mercado Solidario de Navidad

Todas hemos preparado con mucha ilusión la fiesta de Navidad y nos gustaría que hicierais extensiva nuestra invitación a los abuelos, primos, tíos y otras familias amigas que quieran conocer nuestra Llar.


|