usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Un any més, Aura col·labora amb La Marató de TV3 que enguany recapta fons per la investigació de les malalties infeccioses"

LL-O/ LL-1: Festa de Nadal 2017
> dijous 14 de desembre
LL-O/ LL-1: Festa de Nadal 2017

El dia 14 de desembre a les 16: 15h us esperem els nens de Ll0 i Ll1 per passar una estona agradable i cantar Nadales i berenar tots plegats al menjador de Sotavent I.

Recordeu que l’entrada a les classes serà per secretaria.

Es prega que el dia de la festa de Nadal, els nens de LL1 vagin vestits amb el xandall de l’escola i els nens de Ll0 vagin molt guapos.

Recordeu que el dia 15 podeu anar al menjador de Sotaven I, amb els vostres fills per saludar als patges enviats per Ser Majestats Reials.

Els dies 13, 14 i 15 de desembre tindrà lloc a la plaça de Sotavent el Mercat Solidari de Nadal.

Totes hem preparat amb molta il·lusió la festa de Nadal, i ens agradaria que féssiu extensiva la nostra invitació als avis, cosinet, tietes i d’altres famílies amigues que vulguin conèixer la nostra Llar.
El día 14 de diciembre a las 16:15h os esperamos los niños de Ll0 y Ll1 para pasar un rato agradable, cantar los villancicos y merendaremos juntos en el comedor de Sotaven I.

Recordar que la entrada a las clases será por secretaria.

Se ruega que el día de la fiesta de Navidad, los niños de Ll1 vayan vestidos con el chándal del colegio y los niños de Ll0 vayan muy guapos.

Recordar que el día 15 podréis ir al comedor de Sotaven I, con vuestros hijos para saludar a los pajes enviados por Sus Majestades Reales.

Los días 13, 14 i 15 de diciembre tendrá lugar en la plaza Sotavent el Mercado Solidario de Navidad

Todas hemos preparado con mucha ilusión la fiesta de Navidad y nos gustaría que hicierais extensiva nuestra invitación a los abuelos, primos, tíos y otras familias amigas que quieran conocer nuestra Llar.|