usuari 
passwd 
        

Arabell Educació Infantil

Sopa de pollastre amb pistons
Llonganissa amb patates fregides
Síndria

Arabell

Sopa de pollastre amb pistons
Llonganissa amb patates fregides
Síndria

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Les famílies van poder conèixer de primera mà en què consisteix una sessió d’Àtrium i van poder veure com es realitza una presentació. "

Sessió d’Àtrium a les aules d’Educació Infantil
Alumnes
26.10.2017
Sessió d’Àtrium a les aules d’Educació Infantil

El passat divendres, els pares d’Educació Infantil van tenir l’oportunitat d’assistir a una classe d’Àtrium amb els seus fills.

Cada classe va fer una presentació diferent: la llavor de mostassa, el bon pastor o l’Anunciació, per tal de mostrar com es treballa la transmissió de la fe en infants des d’una manera vivencial. Es treballen així els diferents temps litúrgics, les paràboles, la vida de Jesús i la Mare de Déu.

En acabar, els pares van assistir a una xerrada impartida per la Sra. Aïda Martí, coordinadora d’Educació Infantil, titulada “La religiositat de l’infant”.

Aquesta només és la primera de les tres sessions d’Àtrium obertes als pares. El proper 24 de novembre teniu una altra oportunitat de compartir una estona amb els vostres fills, que tractarà "Com viure el Nadal amb els infants" per tal de preparar aquesta festa i viure-la en família: muntar el pessebre, l'arbre de Nadal, els Reis Mags…

No us la podeu perdre!|