usuari 
passwd 
        

Arabell Educació Infantil

Patata al forn amb maionesa
Fricandó de vedella amb xampinyons
Meló

Arabell

Patata al forn amb maionesa
Fricandó de vedella amb xampinyons
Meló

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

L’acte de lliurament dels premis se celebrarà a la Sala Víctor Siurana de la UdL dimarts 17 de novembre a les 17.30h"

Un premi extraordinari per a la Paula Goñi
Alumnes
16.11.2015
Un premi extraordinari per a la Paula Goñi

Paula Goñi Guembe, exalumna del nostre col•legi, ha rebut el Premi Extraordinari d'Estudis Anglesos de la Universitat de Lleida. Estem molt contentes per tu i ens enorgulleix que la teva feina constant i ben feta t'hagi reportat aquest premi!!

La Paula, de la XXVIa promoció de l'Arabell, ja fa cinc anys que va deixar el nostre col·legi per cursar els Estudis Anglesos a la universitat de la nostra ciutat, on ha rebut el premi per la seva excel·lència acadèmica. Els pares n'han volgut fer partícips tota la comunitat educativa amb aquestes paraules dirigides a la nostra directora, Isabel Traver, i que Arabell els agraeix profundament:

 “Compartimos contigo y con todas las profesoras de Arabell la buena noticia de que a nuestra hija Paula le ha sido concedido el Premi Extraordinari del Grau d'Estudis Anglesos de la UdL.

Queremos compartirlo con todo el claustro de Arabell, desde Educación Infantil hasta Bachillerato, porque (y así lo cree también Paula) este reconocimiento académico es también vuestro por cuanto habéis transmitido a nuestra hija el amor por el trabajo bien hecho, el hábito de estudio, la preocupación por las personas, el trabajo en equipo... junto a un excelente nivel académico.

Gracias.
Pilar y Carlos”.

L’acte de lliurament  dels premis se celebrarà a la Sala Víctor Siurana de la UdL dimarts 17 de novembre a les 17.30h

Moltes felicitats, Paula.

Estem molt contentes per tu i ens enorgulleix que la teva feina constant i ben feta t'hagi reportat aquest premi!!


|