usuari 
passwd 
        

Arabell Educació Infantil

Sopa de pollastre amb pistons
Salsitxes de pollastre amb patates fregides
Iogurt natural ensucrat

Arabell

Sopa de pollastre amb pistons
Salsitxes de pollastre amb patates fregides
Iogurt natural ensucrat

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Amb la música clàssica estimulem l'atenció, la creativitat i la sensibilitat dels nostres alumnes"

L'audició musical,
ara també a casa!
Alumnes
19.09.2014
L'audició musical, ara també a casa!

Amb aquesta activitat s'afavoreix l'estimulació de les diferents capacitats d'aprenentatge dels infants.

Ja que els sentits són les eines dels nens per aprendre, i el nostre projecte ens impulsa a treballar el desenvolupament de les capacitats de cada infant al màxim, els nostres alumnes d'educació infantil cada dia escolten, entre 2 i 5 minuts, una peça de música clàssica.

Aquesta estona dedicada a l'audició ajuda els nens a estar concentrats, tranquils i en silenci.

La freqüència de la música clàssica és diferent a la de la veu humana, i el fet de treballar l'oïda ajuda a captar els tons d'altres idiomes, i en facilita l'aprenentatge.

A més, estimula les capacitats lingüistíques dels infants.Cada audició s'escolta durant 15 dies, i abans de sentir-la, la mestra explica als alumnes el nom de l'autor i part de la seva biografia, el títol de la peça i el tipus de composició, i la situa en la seva epòca històrica.

Aquesta manera de treballar-ho ajuda al nen a adquirir uns petits coneixements que seràn el fonament de la seva cultura musical, i l'ajudaran a aprendre a estimar i gaudir de la música.Per poder treballar-ho a casa, l'escola envia la fitxa de cada audició.

Us fem saber que a partir de l'octubre podreu trobar al web la peça corresponent a la quinzena amb la seva fitxa tècnica. Esperem que us animi a gaudir amb els vostres fills de la música i a passar una estona ben agradable.

|