usuari 
passwd 
        

Arabell Educació Infantil

Crema tèbia de carbassó
Llom de porc al forn amb salsa
Poma

Arabell

Crema tèbia de carbassó
Llom de porc al forn amb salsa
Poma

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Els premiats exemplifiquen els valors de cada una de les línies estratègiques d'Aude!"

Acte de presentació projecte Aude! a Lleida
> dissabte 3 de març
Acte de presentació projecte Aude! a Lleida

El dissabte 3 de març els col·legis de la Institució Lleida presentarem en societat el nostre projecte educatiu i lliurarem els premis Aude!

Les escoles de la Institució Lleida presentarem Aude!, el projecte educatiu que duem a terme a Arabell i Terraferma fins l’any 2020. L’acte serà el proper dissabte, 3 de març, a les 19.00h, en un marc incomparable: la sala Leandre Cristòfol de La Llotja de Lleida. Ens plau enormement convidar-vos-hi.

Aude! incorpora noves metodologies pedagògiques als fonaments clàssics de l’educació, perquè facilitin l’adquisició de coneixements i el desenvolupament de les competències necessàries per viure feliços i en plenitud al segle XXI.

Durant l’acte es lliuraran els Premis  Aude!  a les següents iniciatives que exemplifiquen els valors de cada una de les línies estratègiques del projecte:

Lideratge ètic

Saúl Craviotto: Piragüista lleidatà d’èxit, medallista olímpic en diferents categories de competició en caiac (Jocs Olímpics de Pequín 2008, Jocs Olímpics de Londres 2012 i Jocs Olímpics de Rio 2016).

Preparats per el canvi

Fundació Sorigué: La Fundació impulsa des de fa més de 30 anys la vocació de retorn a la societat del grup empresarial, a través d’activitats en l’àmbit social, educatiu i cultural de la ciutat de Lleida.

Competència global

Andreu Pi (president ICG Software): Creador de la marca ICG Software, que fabrica solucions tecnològiques per a empreses dels sectors de l’Hostaleria i el Comerç. L’any 1995 va posar en marxa una proposta que va triomfar a nivell internacional.

Compromís social

Sant Joan de Déu Terres de Lleida: Institució que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones més vulnerables, cercant la complicitat de la societat i amb el suport dels seus voluntaris. Donen oportunitats a les persones que més ho necessiten.

Els assistents que ho desitgin podran gaudir d’un refrigeri quan finalitzi l’acte. D’altra banda, l’organització oferirà descomptes a l’aparcament privat de La Llotja pels assistents.

La sala Leandre Cristòfol té aforament limitat. El procés de reserva d’entrades serà el següent:

  • Heu de reservar les entrades a través del següent formulari (màxim dues entrades per persona) abans del divendres 23 de febrer.
  • A partir del dia 23 de febrer, les podreu recollir a Secretaria d’Arabell i Terraferma, havent efectuat la reserva a través del formulari prèviament.

|