usuari 
passwd 
        

Arabell Educació Infantil

Sopa de caldo de pollastre amb pistons
Truita de patata amb amanida
Iogurt de sabors

Arabell

Sopa de caldo de pollastre amb pistons
Truita de patata amb amanida
Iogurt de sabors

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Posem a la vostra disposició tota la informació dels llibres de text del pròxim Curs 2017-18"

Llibres de text 2017-18
30.06.2017
Llibres de text 2017-18

Posem a la vostra disposició tota la informació dels llibres de text del pròxim Curs 2017-18

Us enviem les llistes de llibres i material per al  proper curs. Com l’any passat la llibreria concertada pel col·legi és la llibreria Empúries, del Grup Troa de Girona, telèfon 972 20 34 29.

Des del dia 6 al 31 de juliol,  podreu accedir a la web de la llibreria (pestanya comanda de text, indicar província i col·legi) i fer la reserva de llibres i material que necessiteu. La reserva es fa marcant amb una “X” els llibres i material que es necessiti per a cada alumne i curs.

Per confirmar la reserva és necessari fer una bestreta de 50 € que us carregaran al número de compte que us demani la llibreria  i la resta de l’ import l’abonareu el dia de l’entrega  dels llibres i material.  La llibreria us aplicarà un descompte del 10% en la compra dels llibres de “preu lliure” (Primària i ESO ) i material, la resta de textos només tenen permès descomptar un 5%. L’entrega dels llibres es farà a Terraferma els dies 5, 6 i 7 de setembre,  en horari de matí de 10h. a 14h. i de tarda de 17h. a 20.00 h. Amb la intenció de millorar el servei, hem assignat un dia per a cada família i el repartiment serà pel següent ordre alfabètic:  

Famílies amb cognom de la A a la F incloses, el dimarts dia 5.

Famílies amb cognom de la G a la O incloses, el dimecres dia 6.

Famílies amb cognom de la P a la Z  incloses, el dijous dia 7.

Per qualsevol dubte podeu dirigir-vos a la secretaria del col·legi  de 8.30h. a 13.30h.

Volem  informar-vos que  els uniformes també es vendran al col·legi Terraferma amb la mateixa organització que la venda de llibres:  mateixos dies, horari i seguint l’ordre alfabètic, (tindreu emprovadors a la vostra disposició). Aquests dies les compres d’uniformes al col·legi tindran un descompte especial. A més a més els uniformes els trobareu, durant  el curs, al mateix col·legi, amb una periodicitat mensual, els divendres de 16.30h a 17.30h. (ja rebreu el calendari a l’inici de curs). Per a qualsevol consulta podeu trucar al telèfon 687 395 479 (Sra. Àfrica).


Llistes de llibres


ETAPA

MATERIAL TERRAFERMA

MATERIAL ARABELL

LLARLLAR 1LLAR 2

INFANTIL
P3P4P5
PRIMÀRIA

1 PRI

2 PRI

3 PRI

4 PRI

5 PRI

6 PRI

MaterialMaterial

ESO

1 ESO

2 ESO

3 ESO

4 ESO

 

BATXILLERAT

1 BTX

2 BTX

 

|