usuari 
passwd 
        
 

SIGUENOS

|

INSTITUCIÓ

Mitjançant les activitats organitzades de forma cooperativa es potencia l’aprenentatge de tots els continguts"

Apliquem l'Aprenentatge Cooperatiu a l'aula
profesorado
20.02.2014
Apliquem l'Aprenentatge Cooperatiu a l'aula

Aixa i Llaüt presenten la primera jornada d'Innovació educativa, que se celebrarà el proper dissabte 29 de març sota el títol “Aprenentatge cooperatiu i els reptes de la societat actual”.

La Jornada, que tindrà lloc al Caixaforum de Palma de Mallorca (Plaça de Weyler, 3), comptarà amb la presència d'experts en la matèria com el Doctor Pere Pujolàs Masset, professor titular de la Facultat d’Educació de la Universitat de Vic, i servirà per aprofundir més sobre l’aprenentatge cooperatiu. Mitjançant les activitats organitzades de forma cooperativa es potencia l’aprenentatge de tots els continguts, no només dels que es refereixen a valors com la solidaritat, l’ajuda mútua, el respecte per les diferències... sinó també dels continguts més específics de cadascuna de les àrees del currículum.

L’aprenentatge cooperatiu facilita la participació activa de tot l’alumnat en les diferents activitats d’ensenyament i aprenentatge, accentuant el seu protagonisme en el desenvolupament d’aquestes activitats.

Al llarg de la Jornada podrem gaudir, en primer lloc, de la conferència “L’aprenentatge Cooperatiu i els reptes del sistema educatiu actual” a càrrec del Dr. Pere Pujolàs, i durant la segona part de la jornada, s'organitzaran simultàniament diferents workshops adreçats a professors/es de les diferents etapes educatives i el seminari “Per què un canvi metodològic?” impartit pel Dr. Pujolàs i dirigit als directius que vulguin assistir-hi a la Jornada i responsables o líders en la implantació de l’aprenentatge cooperatiu als seus centres educatius.

Per cloure l’acte, una taula rodona abordarà la importància de l’aprenentatge cooperatiu en el món educatiu entre els equips cooperatius de professors, el Dr. Pujolàs i coordinadors dels worksops presentats al Caixaforum.

La participació és lliure però les places estan limitades per rigorós ordre d'inscripció accedint a aquest formulari. Aquí pots descarregar el programa de la Jornada.

|