usuari 
passwd 
        

juny 2018

123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 

SEGUEIX-NOS

|

Els tres col·legis seran presents al congrés com entitats col·laboradores i amb un paper participatiu"

Les Alzines, Aura i Turó al Congrés EduMindUp!
27.03.2017
Les Alzines, Aura i Turó al Congrés EduMindUp!

Del 18 al 20 de maig tindrà lloc el congrés EduMindUp! a Tarragona. Un espai per parlar de neurociència i de la seva aplicació a l’aula, a més d'una oportunitat per conèixer noves pràctiques educatives. Les Alzines, Turó i Aura hi seran presents.

EduMindUp! vol ser un espai per parlar de neurociència i de la seva aplicació a l’aula. Una oportunitat per conèixer pràctiques educatives basades en evidències científiques relacionades amb les intel·ligències múltiples, la creativitat i les noves tecnologies. 

Amb motiu del 50è Aniversari del Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona, l’equip de professionals vinculat al centre ha volgut propiciar una reflexió profunda sobre la pràctica escolar, des d’una dimensió més científica, que permeti donar sentit als reptes diaris a l’aula. Per tal d’afavorir aquest diàleg, els organitzadors han convocat experts representatius de diferents realitats educatives: teòrics, directors d’escola, representants del sector públic i privat, científics, psicòlegs, neuròlegs, etc.

El propòsit del congrés és crear un espai de trobada on professionals de l’educació puguin reflexionar sobre experiències i investigacions que es porten a terme al voltant de la innovació, la creativitat i la neurociència aplicades en el procés d’ensenyament i aprenentatge a l’aula.

Atès que la finalitat és compartir i debatre, es pretén crear un espai destinat a poder intercanviar experiències innovadores en docència i aprenentatge escolar vinculades als temes proposats. D’aquesta manera s’evidencia la finalitat última d’EduMindUp! que serà afavorir una reflexió profunda sobre la pràctica escolar des d’una dimensió més científica, que permeti donar sentit a la complexitat de l’aula i la seva quotidianitat.

Les Alzines estarà present al congrés EduMindup de la mà de Cecília Gafarot com a component del comitè científic i presentant un projecte d’emprenovació, mentre que Aura i Turó hi participen com a entitats col·laboradores i amb la presentació de diferents call papers. 

Ja estan obertes les inscripcions per fer l’acreditació al programa que està reconegut com a formació permanent del professorat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Per saber-ne més, veure el programa i poder-vos apuntar us deixem l’adreça:

http://www.edumindup.com/

Inscricpció i registre


|