usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

una bona oportunitat per divertir-nos i fer amistat entre nosaltres. T'hi apuntes?"

Teatre per a pares
20.01.2017
> divendres 20 de gener
Teatre per a pares

A La Farga Infantil volem posar en marxa un grup de teatre de pares! La idea és preparar, amb l’ajuda de l’Oriol Alguersuari -actor, director de teatre des de fa 25 anys i expert en formació teatral-, petites obres per representar a l’escola.


L'objectiu és oferir als nens una experiència teatral i introduir-los de manera natural en el món de la cultura. També serà una bona oportunitat per divertir-nos,  fer amistat entre nosaltres i aprendre estratègies teatrals que poden ajudar-nos en diferents àmbits professionals.
 
Ens reunirem un cop a la setmana, divendres de 20.30 a 22.30h. a la sala d'actes de l'Escola Infantil, començarem amb un petit refrigeri i uns exercicis de dramatització. Seguidament, passarem a assajar l’obra que haguem decidit interpretar. 

Primera trobada divendres 20 de gener a les 20:30h.
 
 
El objetivo es ofrecer a los niños una experiéncia teatral e introducirlos de manera natural en el mundo de la cultura. También será una buena oportunida para divertirnos, cultivar la amistad entre nosotros y aprender estratégias teatrales que pueden ayudarnos en diferentes ambitos profesionales.

Nos reuniremos una vez a la semana, viernes de 20:30 a 22:30h. en el salón de actos de la Escuela infantil. Empezaremos con un pequeño refrigerio y unos ejercicios de dramatización. Seguidamente, ensayaremos la obra que hayamos decidido interpretar.

Primera reunión viernes 20 de enero a las 20:30h.