usuari 
passwd 
        

desembre 2017

123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 

SEGUEIX-NOS

|

Només si el matrimoni “funciona” bé, s’aconsegueix que la llar familiar sigui l’entorn apropiat que necessiten els fills per créixer."

8. L'amor matrimonial
8. L'amor matrimonial

Amb aquest programa, en un clima d’amistat, els matrimonis participants troben un mitjà que els ajuda a reconèixer la situació actual de la seva vida conjugal i a millorar.

Ara es tracta de millorar com a persones, com a esposos, com a pares i també la qualitat del seu amor matrimonial, necessari perquè els fills creixin com a persones.

És un fet demostrat que a través dels cursos d’Orientació Familiar, molts pares i mares de família, no només descobreixen la seva inigualable “protagonisme” en l’educació dels seus fills, sinó que també creix en ells la necessitat de viure una bona relació matrimonial per poder ser eficaços en aquesta tasca educativa.

Amb aquest programa, en un clima d’amistat, els matrimonis participants troben un mitjà que els ajuda a reconèixer la situació actual de la seva vida conjugal i millorar com a persones, com esposos, com pares i la qualitat del seu “Amor Matrimonial”.

Només si el matrimoni “funciona” bé, s’aconsegueix que la llar familiar sigui l’entorn apropiat que necessiten els fills per créixer com personas.

Com tots els cursos d’Orientació Familiar de l’Fert aquest programa es realitza seguint les pautes que marca el “sistema F” que utilitzant uns casos reals com a base de discussió, reuneix en grups petits a diversos matrimonis perquè en un ambient d’amistat i ple de familiaritat, analitzin, discuteixin i pensin les qüestions que s’hi plantegen.
Per fixar i extreure conclusions, es reuneixen després en unes sessions generals moderades per pares o mares de família experts en cada tema, que formen part de l’equip tècnic de recerca del Fert que treballa en col·laboració amb l’institut de la família de la Universitat Internacional de Catalunya.

QUADRE TEMÀTIC

  1. L’Aliança de l’amor.
  2. Persones sexuades.
  3. La comunicació matrimonial.
  4. Família i treball.
  5. Vida de família.


|